Η Παλιά Πόλη,
ένα μνημείο της UNESCOΜε αύρα βενετσιάνικη, φυσιολατρικό, ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, τουριστική υποδομή, μια ιστορική πόλη-κόσμημα αλλά και δεκάδες παραδοσιακά χωριά και το γνωστό τοπίο του Ιονίου, υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά σε φόντο πράσινο, η κοσμοπολίτικη Κέρκυρα είναι ίσως το πιο γνωστό νησί των Ιονίων Νησιών και ένα από τα δημοφιλέστερα στη Μεσόγειο. Πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλες τις καλές τέχνες, με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει ιδιαίτερη αίγλη, η οποία, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, το θαυμάσιο κλίμα, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα την καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες.

Η Παλιά Πόλη με το παλιό και το νέο φρούριο, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, η Πλατεία Σπιανάδα με το Λιστόν, η μεγάλη τοξωτή στοά, τα καντούνια, ενδιαφέροντα μουσεία κι εκκλησίες καθώς και η ξεχωριστή πολιτισμική παράδοση με τις φιλαρμονικές της να μεσουρανούν βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Μέσα στο καταπράσινο τοπίο της, περιτριγυρίζεται από παραλίες με εντυπωσιακό φυσικό κάλλος που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Εκτός από τη φυσική της ομορφιά, οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος να εγκατασταθεί και να επενδύσει στο νησί της Κέρκυρας είναι πολλοί! Κτίρια σπάνιας ομορφιάς και αρχιτεκτονικής αξίας στο κέντρο της πόλης, παραδοσιακά πέτρινα σπίτια στα χωριά της, και πολυτελείς βίλες στις πανέμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της, η φυσική ομορφιά της, οι απέραντοι ελαιώνες της και οι τουριστικά αναπτυσσόμενες περιοχές της είναι ευκαιρίες για κάποιον που θέλει να επενδύσει τα χρήματα του στην Κέρκυρα!

Οι φιλικοί κάτοικοι, η φιλήσυχη κοινωνία, ο απλός και ξέγνοιαστος τρόπος ζωής, η μεσογειακή κουζίνα, το χαμηλό κόστος ζωής, οι επαγγελματικές επενδυτικές ευκαιρίες και η πολυπολιτισμικότητά της -καθώς στην Κέρκυρα ζουν άνθρωποι από όλον τον κόσμο- είναι οι λόγοι που σε κάνουν να νιώθεις την Κέρκυρα σπίτι σου!

 
 
 

Η θέα,
είναι μαγευτική!Τα μέρη που μπορεί κάποιος να επιλέξει για να μείνει και να επενδύσει στην Κέρκυρα με την υπέροχη θέα, τα καταπράσινα τοπία, τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας είναι απεριόριστα: το Σιδάρι, η Αχαράβη, η Κασσιόπη, ο Ύψος, η Παλαιοκαστρίτσα στη βόρεια Κέρκυρα, το Κανόνι, ο Πέλεκας, η Γλυφάδα, ο Κοντογιαλός στο κέντρο της Κέρκυρας και οι Μπενίτσες, το Αχίλλειο, τα Μωραίτικα, ο Χαλικούνας και ο Ίσσος στη νότια Κέρκυρα είναι μερικά μόνο από αυτά.

Ανεξάρτητα από τον λόγο ή το μέρος που θα επιλέξετε για να μείνετε ή να επενδύσετε στο νησί της Κέρκυρας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε!